Schoolfotografie

Kinderen op de basisschool worden elk leerjaar op de foto gezet.
Wij verzorgen op een leuke en ontspannen wijze schoolfotografie. Kinderen moeten het leuk vinden en op hun gemak zijn. 
Als de kinderen zich comfortabel voelen, komen ze op de leukste manier op de foto. Ik fotografeer de kinderen zoals ze zijn, met hun eigen ongedwongen uitstraling.

Door spelenderwijs en op een spontane en vrolijke manier met de kinderen om te gaan in een leuke en elk jaar wisselende setting, kunnen ze zichzelf zijn, zodat er een leuke serie foto’s van hen ontstaat waaruit de ouders de mooiste kunt kiezen.
Ik geef de kinderen aandacht en stel ze op hun gemak, zodat ze goed op de foto komen te staan. Het is tenslotte een aandenken voor nog vele jaren later.

Ik werk met een volledig geautomatiseerd bestelsysteem, waarbij de ouders op hun gemak de foto’s online kunnen bekijken en bestellen, met vele varianten en niet alleen maar voordeel setjes zoals vaak wordt aangeboden. Daarbij bouwt het kind een archief op, want elk schooljaar blijft zichtbaar voor de ouders, ook na 3 of 4 jaar.
U heeft er als school geen omkijken naar, dus het kost u geen tijd achteraf.

Uiteraard krijgt de school de klassenfoto’s en een presentje als u kiest voor mij als schoolfotograaf.
Ook maak ik broer/zus foto’s, zodat ze beiden een aandenken hebben voor als ze ouder zijn.

Van elke klas wordt een klassenfoto gemaakt en wanneer de school het graag wil, kan ik ook zorgen voor een totale schoolfoto waar iedereen op staat. Uiteraard kan dit alleen als er voldoende ruimte is bij de

school.

Wilt u ook de leukste schoolfoto’s met een goede prijs/kwaliteit verhouding?

Meld uw school dan hier aan.